Δικηγόρος πατέρα μικρής Μελίνας -Μου κάνει εντύπωση τόση επιείκεια για την αναισθησιολόγο Πολάκη - iefimerida.gr

Δικηγόρος πατέρα μικρής Μελίνας -Μου κάνει εντύπωση τόση επιείκεια για την αναισθησιολόγο Πολάκη

pleyris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη εντύπωση του έχει κάνει η πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε στην αναισθησιολόγο Πολάκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας, λέει στο iefimerida, ο δικηγόρος του πατέρα της τραγικής μικρής Θάνος Πλεύρης.

Πόσο μάλλον που το πειθαρχικό συμβούλιο, όπως λέει, αποδέχθηκε την ιατρική αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση είναι στα ποινικά δικαστήρια και δεν έχει κλείσει. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παρασκάκη, θα περιμένει να διαβάσει αναλυτικά την απόφαση και θα την σχολιάσει ξανά. Υπενθυμίζεται οτι η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου Κρήτης για τον θάνατο της μικρής Μελίνας προβλέπει οτι η Νεκταρία Πολάκη δεν θα πληρωθεί για έξι μήνες και δεν θα προαχθεί για δύο χρόνια.

Αναλυτικότερα, περίπου 2,5 χρόνια μετά τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο, όπου είχε πάει για να αφαιρέσει κρεατάκια από τη μύτη της, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης, αποφάσισε τις πειθαρχικές κυρώσεις, τις οποίες θα έχει η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, η γιατρός που κατηγορείται οτι έδειξε ιατρική αμέλεια κατά τη διαχείριση του περιστατικού, θα στερηθεί το μισθό της για μισό χρόνο, ενώ για 2 χρόνια τής επιβλήθηκε το μέτρο της στέρησης της εργασιακής της εξέλιξης.
Όσον αφορά την ποινή σε βάρος της διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής Ρεγγίνας Ρουχωτά, προβλέπει και αυτή στέρηση μισθού αλλά για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης μικρή Μελίνα Πλεύρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ