Η συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου θα κρίνει το «Athens Alive» - iefimerida.gr

Η συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου θα κρίνει το «Athens Alive»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με το ραντεβού να είναι καθοριστικό για το «Αthens Alive».

Όλον αυτό τον καιρό οι άνθρωποι από την πλευρά του κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκονται σε επαφή με στελέχη της κυβέρνησης, έχοντας βάλει «κάτω» όλα τα δεδομένα για το «Athens Alive».

Όπως αναφέρει η Live Sport, το πιο σημαντικό ραντεβού απ' όλα θα είναι αυτό μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο πιθανότατα να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Εκεί θα κριθεί ουσιαστικά το μέλλον του «Athens Alive» και αν μπορεί το όλο πρότζεκτ να προχωρήσει, καθώς στο τραπέζι θα τεθούν όλες οι λεπτομέρειες και ο πρωθυπουργός θα ξεκαθαρίσει τι μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση προκειμένου να μην υπάρξει «εμπλοκή» με το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναλόγως, λοιπόν, με τα όσα θα ακούσουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το κονσόρτσιουμ από την κυβέρνηση θα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ