Επικοινωνία Βούτση με τους γονείς των στρατιωτικών: Εχουν αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική - iefimerida.gr

Επικοινωνία Βούτση με τους γονείς των στρατιωτικών: Εχουν αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική

Νίκος Βούτσης/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και τους συνεχάρη για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Ο κ. Βούτσης ανέφερε στους γονείς ότι οι δύο αξιωματικοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τηρούν ακμαίο το ηθικό τους, έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Βούτσης το σπόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε τους δύο στρατιωτικούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ