Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά στην κακή κριτική του Σκαρμούτσου για το ριάλιτι MasterChef [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά στην κακή κριτική του Σκαρμούτσου για το ριάλιτι MasterChef [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κακή κριτική που είχε κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το MasterChef απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε «σφάξει» με το γάντι τους κριτές του φετινού MasterChef, λέγοντας πως τέτοιο ύφος σαν και το δικό τους δεν θα είχε ποτέ.

Με την σειρά του, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν σχολίασε με επικριτικό ύφος την κριτική του Δημήτρη Σκαρμούτσου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε ναι πολλές γνώμες θα ακουστούν. Εγώ λέω τη δική μου».

Στην συνέχεια ο κριτής του φετινού MasterChef θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε όσους λένε ότι το φετινό MasterChef «ήταν πιο πολύ ριάλιτι παρά μαγειρική»

«Εξαρτάται τι σημαίνει ριάλιτι. Αν σημαίνει ριάλιτι κάτι το οποίο γίνεται και απλώς το δείχνεις, αυτό είναι ένα θεμιτό ριάλιτι, είναι το πραγματικό που λέμε. Αν όμως είναι κάτι στο οποίο προσπαθείς να βγάλεις τον κακό εαυτό από τους συμμετέχοντες εκεί πέρα, αυτό είναι ένα κίτρινο ριάλιτι. Και αυτό δεν υπήρχε. Ο καθένας ήταν αυτό που ήταν» είπε ο γνωστός σεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ