Με Βασιλεία ή Aγιαξ ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League - iefimerida.gr

Με Βασιλεία ή Aγιαξ ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα... πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Tο χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε για τον ΠΑΟΚ, αφού η κατάκτηση του Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης στέλνει τον Δικέφαλο του Βορρά στον γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Champions League και απέναντι στον Άγιαξ ή την Βασιλεία.

Η κατάκτηση του Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης (και με δεδομένο ότι είχε ήδη εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο Champions League μέσω του πρωταθλήματος) έφερε αλλαγές μιας και η τρίτη ομάδα από την Γαλλία προκρίνεται απευθείας στους ομίλους και αυτόματα οι εκπρόσωποι Τσεχίας και Τουρκίας περνάνε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο στις 19 Ιουνίου και θα μπει στην μάχη του δεύτερου προκριματικού το διήμερο 24 / 25 Ιουλίου με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 31 Ιουλίου / 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ