Συνάντηση των 5 διεγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Φώτη Κουβέλη - iefimerida.gr

Συνάντηση των 5 διεγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Φώτη Κουβέλη

ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάτηση είχαν σήμερα οι πέντε διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς με θέμα την προσχώρηση τους στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Τσετίν Μάντατζη και Γιώργος Παπαμανώλης βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ όπου συναντήθηκαν με τον Φώτη Κουβέλη.

Οι παραπάνω (μαζί με τον Θ.Παραστατίδη που δεν συμμετείχε) είχαν εκδόσει κοινή διακήρυξη τον Φεβρουάριο και με νέα τους κοινή πρωτοβουλία πήγαν στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς το πρωί της Παρασκευής.

Παρόντες ήταν επίσης ο γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρη Χατζησωκράτη, Στέφανου Μπαγεώργου καθώς και ο εκπροσώπος τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ η συνάντηση «έγινε σε θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ταυτόσημη άποψη σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα. Αναζητήθηκαν κοινές προγραμματικές θέσεις στο πλαίσιο της συγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Το θέμα πλέον παραπέμπεται στα κομματικά όργανα τα οποία θα το συζητήσουν σε ειδική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ