Stoiximan.gr Basket League: Κακός ο Ολυμπιακός, κέρδισε 78-75 την Κύμη - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Κακός ο Ολυμπιακός, κέρδισε 78-75 την Κύμη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κύμη έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά η εμπειρία των «ερυθρόλευκων» στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη των Πειραιωτών, με την οποία έκαναν το 1-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκοψε πρώτη το... νήμα του τερματισμού με 78-75 και η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο (19/5) στην έδρα της Κύμης, εκεί όπου ένα «διπλό» του Ολυμπιακού θα τον στείλει στην επόμενη φάση.

Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός, δια χειρός Γιώργου Πρίντεζη, βράβευσε τον πρώην παίκτη του και νυν της Κύμης, Νίκο Μπάρλο, για την προσφορά του τόσο στους «ερυθρόλευκους», όσο και στο ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας φόργουορντ έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επί 38 λεπτά ο Προμηθέας Πάτρας έβλεπε την πλάτη του Λαυρίου. Στο τέλος πάντως ήταν αυτός που γέλασε καλύτερα. Η (εμφανώς αγχωμένη) ομάδα της Πάτρας τα έσπασε επί 30 λεπτά από την περιφέρεια, βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα επιθετικά αλλά κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 11 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και να καταβάλει το Λαύριο με 75-70, κάνοντας το 1-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κύμη Stoiximan.gr Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ