Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο ντέρμπι «Δικεφάλων» για τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, πανηγυρίζοντας παράλληλα το 1-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 78-74 της ΑΕΚ, με την Ένωση να υποδέχεται τους σημερινούς νικητές το Σάββατο (19/5) στο ΟΑΚΑ, με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΟΚ με «διπλό» προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Με... συνοπτικές διαδικασίες, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ, 96-65, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση των πλέι οφ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αναδείχτηκε ο Νίκος Παππάς σημειώνοντας 16 πόντους, εκ τους οποίους τους 13 στο πρώτο μέρος. Ο δεύτερος αγώνας, Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός, είναι προγραμματισμένος το ερχόμενο Σάββατο (19/5, 16:00), στο Βενετόκλειο της Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Stoiximan.gr Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ