«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση», που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως ξεπερνώντας τα 490 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις εισιτηρίων, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 22:00.

Η τρίτη κατά σειρά ταινία στη σειρά ταινιών «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», σε σκηνοθεσία του Ματ Ριβς, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, τα οπτικά εφέ, τη σκηνοθεσία, αλλά και τη μουσική επένδυση.

Η κοινότητα των πιθήκων βρίσκεται ξανά σε πόλεμο με τους ανθρώπους. Ο πίθηκος Σίζαρ επιζητεί ανακωχή, μα οι εγκληματικές πράξεις ενός συνταγματάρχη θα οδηγήσουν τις δυο πλευρές σε μια σκληρή μάχη επιβίωσης.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Γούντι Χάρελσον, Στιβ Ζαν, Άντι Σέρκις και Τζούντι Γκρίερ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πηθικοι πλανήτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ