Η τελευταία ταινία της Μέγκαν Μαρκλ πριν γίνει πριγκίπισσα και ο Βασιλικός Γάμος έρχονται στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η τελευταία ταινία της Μέγκαν Μαρκλ πριν γίνει πριγκίπισσα και ο Βασιλικός Γάμος έρχονται στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ρομαντική κομεντί «The Daters’ Handbook», με πρωταγωνίστρια τη μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας, Megan Markle, κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1HD, το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 22:00, ενώ θα προβληθεί στο Novalifε, την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00.

Επίσης, η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η τελευταία ταινία της Μέγκαν Μαρκλ πριν γίνει πριγκίπισσα και ο Βασιλικός Γάμος έρχονται στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της επιτυχημένης επαγγελματικά Cass (Megan Markle) της οποίας όμως η προσωπική ζωή φαίνεται ότι δεν έχει την ίδια επιτυχία. Μετά από παρότρυνση της αδερφής της, αποφασίζει να συμβουλευτεί ένα εγχειρίδιο για επιτυχημένα ερωτικά ραντεβού και αρχίζει να κλείνει ραντεβού με διάφορους τύπους, έτσι ώστε να τεστάρει τη διαδικασία. Την Megan Markle πλαισιώνουν οι Kristoffer Polaha και Jonathan Scarfe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Head.

Επίσης, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την «κοινή θνητή» Megan να «μετατρέπεται» σε πριγκίπισσα, το κανάλι Ε! θα πραγματοποιήσει ζωντανή κάλυψη του Βασιλικού Γάμου το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 12:00, η οποία θα περιλαμβάνει τις αφίξεις της βασιλικής οικογένειας και των διάσημων καλεσμένων, καθώς επίσης την τελετή και την πομπή! Παράλληλα, την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 23:00, το κανάλι Ε! θα πραγματοποιήσει ανασκόπηση του Βασιλική Γάμου παρουσιάζοντας τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Η τελευταία ταινία της Μέγκαν Μαρκλ πριν γίνει πριγκίπισσα και ο Βασιλικός Γάμος έρχονται στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Nova The Daters’ Handbook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ