ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά και φεύγει ο Γιόχανσον - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά και φεύγει ο Γιόχανσον

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Γιάννη Ανέστη και ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Μπορεί ακόμα να μην έχει επιστρέψει καν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο όμως η ΑΕΚ έκανε μια τελευταία προσπάθεια προσέγγισης με τον Σουηδό μέσο. Παρόλα αυτά και πάλι εισέπραξε αρνητική στάση από τον Γιόχανσον. Γι αυτό και πλέον το τέλος είναι οριστικό, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος. Ο Σουηδός αμυντικός χαφ στη σημερινή τελευταία προπόνηση, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την στήριξη κατά την διάρκεια της αποθεραπείας αλλά και για τη νέα προσέγγιση για το συμβόλαιο του και ετοιμάζεται για άλλες… πολιτείες μετά από 3,5 χρόνια.

Eίχε έρθει στην ΑΕΚ στα μέσα της σεζόν στην Β' εθνική και μέχρι σήμερα προσέφερε πολλά, ενώ κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έγινε βασικό μέλος της Εθνικής Σουηδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιόχανσον αεκ αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ