Παππάς για παραίτηση Σακελλαρίου: «Αν τον ενοχλούσε η παραβίαση απορρήτου, θα είχε παραιτηθεί από το 2016» - iefimerida.gr

Παππάς για παραίτηση Σακελλαρίου: «Αν τον ενοχλούσε η παραβίαση απορρήτου, θα είχε παραιτηθεί από το 2016»

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς την παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου από την προεδρία του ΣτΕ.

«Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016» έγραψε ο Ν. Παππάς αναφερόμενος στις τότε διαρροές για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών, συνοδεύοντας ο μήνυμα με σχετικό βίντεο.

Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016. pic.twitter.com/E4xKrqQN7M

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σακελλαρίου παραιτήθηκε επικαλούμενος διαρροές των διασκέψεων για τον ασφαλιστικό νόμο (νόμος Κατρούγκαλου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ