Ποδηλάτες μπήκαν σε τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρένο που έτρεχε καταπάνω τους! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδηλάτες μπήκαν σε τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρένο που έτρεχε καταπάνω τους! [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν δύο ποδηλάτες στη Βραζιλία όταν μπήκαν σ’ ένα έρημο, όπως τους φάνηκε, τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια εμπορευματική αμαξοστοιχία!

Στο τρομακτικό βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο ένας από τους ποδηλάτες, ο Τζέντσον Τζιλ Μιράντα, διακρίνεται να κάνει ποδήλατο σε μια σήραγγα στα όρη Μαντικέιρα. Προχωρά αρκετά μέτρα μέσα στο τούνελ, όταν ακούει από το βάθος την κόρνα ενός συρμού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Πανικόβλητος παρατά το ποδήλατό του κι αρχίζει να τρέχει προς την έξοδο σε μια μάχη με το χρόνο για να γλιτώσει τη ζωή του καθώς το τρένο πλησιάζει. Δεν προλαβαίνει να βγει σώος κι αβλαβής και η εμπορευματική αμαξοστοιχία της εταιρείας MRS Logistica περνά κορνάροντας.

Ευτυχώς και ο φίλος του, Φελίπε Βιεϊρα, είχε προλάβει να απομακρυνθεί έγκαιρα από τη σήραγγα.

Όταν πέρασε το τρένο, ο Τζέντσον έτρεξε πίσω για να παραλάβει το ποδήλατό του, που βρέθηκε -όσο κι αν ακούγεται απίστευτο- ανέπαφο!

«Λυπούμαστε πολύ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. «Ξέρω ότι κάναμε λάθος κι ότι φερθήκαμε απερίσκεπτα. Δεν θα έπρεπε ποτέ να μπούμε στο τούνελ για ποδήλατο. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά», πρόσθεσε.

Το πάθημα, πάντως, του έγινε μάθημα και μετά την παρολίγον μοιραία περιπέτειά του ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες του, όπου δείχνει σήματα δίπλα σε σιδηροτροχιές που προειδοποιούν για τον κίνδυνο διέλευσης πεζούς και ποδηλάτες.

Ποδηλάτες μπήκαν σε τούνελ και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρένο που έτρεχε καταπάνω τους!  [βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία τούνελ τρένο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ