Ο γιος του Ελτον Τζον είναι ο νέος Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γιος του Ελτον Τζον είναι ο νέος Μπέκαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο ίδιος να έχει μια λαμπρή καριέρα στη μουσική, αλλά φαίνεται πως ο γιος του Έλτον Τζον δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του πατέρα του.

Ο 70χρονος τραγουδιστής, έχει δύο γιους, τον 7χρονο Ζάκαρι και τον 5χρονο Ηλία με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις.

Ο γιος του Ελτον Τζον είναι ο νέος Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε πως ο Ζάκαρι είναι καλός ποδοσφαιριστής και πως παίζει στην ακαδημία Watford.

Μιλώντας στην Daily Star για τα παιδιά του είπε: «Μεγαλώνουν. Είναι 7 και 5 χρονών. Ο Ζάκαρι λατρεύει το ποδόσφαιρο. Παίζει στην ομάδα της ακαδημίας Watford. Θέλουμε να έχουν μια κανονική ζωή, να πάνε στο σχολείο και όχι να είναι παιδιά διασημοτήτων».

Ο γιος του Ελτον Τζον είναι ο νέος Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Σερ Έλτον Τζον είναι ένας διάσημος φαν της Watford FC και έγινε πρόεδρος το 1976. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά του για μια παγκόσμια τριετή αποχαιρετιστήρια περιοδεία προτού σταματήσει τη μουσική, λέγοντας στους θαυμαστές του πως «οι προτεραιότητές έχουν αλλάξει» από τότε που έγινε πατέρας.

«Αποκτήσαμε παιδιά κι αυτό άλλαξε τη ζωή μας» είπε στην παγκόσμια συνέντευξη Τύπο τον Ιανουάριο. «Το 2015 καθίσαμε με ένα σχολικό πρόγραμμα και συνειδητοποίησα πως δε θέλω να τα χάσω όλα αυτά» είχε πει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ