Αυτό το φόρεμα κάνει κομψές όλες τις γυναίκες, αδύνατες και παχουλές - Εχει 800 άτομα λίστα αναμονής [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το φόρεμα κάνει κομψές όλες τις γυναίκες, αδύνατες και παχουλές - Εχει 800 άτομα λίστα αναμονής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές για αυτό το πουά φόρεμα κάνουν οι γυναίκες στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς όπως αναφέρουν οι σχεδιαστές του κολακεύει όλες τα σωματότυπα.

Κι όμως η βρετανική μάρκα Baukjen σκοπεύει να κάνει θραύση το καλοκαίρι με αυτό της το φόρεμα, το οποίο δείχνει ωραίο σε όποια γυναίκα κι αν το φορέσει.

Το φόρεμα σε ψηλή γυναίκα

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, το φόρεμα ήδη κάνει τρελές πωλήσεις με πολλές γυναίκες να «αγωνίζονται» για το ποια θα το κάνει πρώτα δικό της.

Το φόρεμα κάνει 155 ευρώ και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής για περισσότερες από 800 γυναίκες.

Το φόρεμα σε μικροκαμωμένη γυναίκα

O λόγος που το φόρεμα έχει τόσο μεγάλη ζήτηση είναι ξεκάθαρα θέμα marketing, καθώς η εταιρία σκέφτηκε να αποδείξει επί του πρακτέος πως όντως το φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.

Εξι γυναίκες, λοιπόν, ανάμεσά τους μία έγκυος, μία με χυμώδεις καμπύλες, μία αδύνατη γυναίκα μία με πολύ λεπτή μέση και μία με πλούσιο μπούστο κλήθηκαν να δοκιμάσουν το φόρεμα (που είναι στο ίδιο νούμερο) για να διαπιστώσουν την τέλεια εφαρμογή του.

Το φόρεμα σε έγκυο

Στις φωτογραφίες αν και τα σωματότυπα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, το φόρεμα με κάποιο μαγικό τρόπο «κάθεται» ιδανικά σε όλες.

Ο λόγος της επιτυχίας του δεν αποκαλύπτεται από την εταιρία, αλλά ίσως τόσο το πουά σχέδιο, όσο και η λεπτομέρεια στην μέση με το βολάν ίσως είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι που το φόρεμα ταιριάζει τέλεια και στις έξι γυναίκες.

Το φόρεμα σε σωματότυπο «κλεψύδρα»

Σχετικά με την εταιρία, η Baukjen είναι δημιούργημα της Ολλανδέζας σχεδιάστριας Baukjen de Swaan Arons και εστιάζει στο χαλαρό και casual καθημερινό γυναικείο ντύσιμο.

Το φόρεμα σε αθλητικό σωματότυπο
Το φόρεμα σε γυναίκα με πλούσιο μπούστο

Δες το φόρεμα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ