Ιταλία: Απελάσεις προαναγγέλλει ο Σαλβίνι -«Το μεταναστευτικό κύρια προτεραιότητά μας» - iefimerida.gr

Ιταλία: Απελάσεις προαναγγέλλει ο Σαλβίνι -«Το μεταναστευτικό κύρια προτεραιότητά μας»

Γραμματέας της Λέγκα/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το μεταναστευτικό θα αποτελέσει κύρια προτεραιότητα της κυβέρνησής μας», δήλωσε πριν από λίγο ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι.

Πρόσθεσε ότι «θα μπορούν να μπουν στην Ιταλία μόνον οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν δουλειά, αλλά χιλιάδες απατεώνες θα πρέπει να φύγουν».

Ο επικεφαλής της Λέγκα υπογράμμισε επίσης ότι εννοεί να καταργήσει τα κονδύλια της κυβέρνησης Τζεντιλόνι για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης. Ο Σαλβίνι έκανε λόγο για «παιχνίδι του σπρεντ που επιστρέφει» και για «κάποια σαλόνια των Βρυξελλών τα οποία ανησυχούν».

«Όσο μας επιτίθενται, αυξάνεται η βούλησή μου να φτιάξουμε αυτή την κυβέρνηση», τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι. Και επανέλαβε ότι η οριστική συμφωνία με τα Πέντε Αστέρια του Λουίτζι Ντι Μάιο «μπορεί να υπογραφεί τις επόμενες ώρες ή ημέρες».

Όσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού, κατέστησε σαφές ότι «για το καλό της Ιταλίας είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω και να μην ηγηθεί ο ίδιος της νέας κυβέρνησης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ