Μάζεψαν τα πράγματα όλων των αστέγων γύρω από το κάστρο Γουίνδσορ, λόγω του πριγκιπικού γάμου! [εικόνες]

Πέρα από την Μέγκαν Μαρκλ, τον Πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και για κομητεία Μπέρκσαϊρ, όπου και θα γίνει ο γάμος.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, η αστυνομία απομάκρυνε όλους τους άστεγους από την περιοχή κοντά στο Windsor Castle.

Συγκεκριμένα, οι αρχές «σήκωσαν» όλα τα περιουσιακά στοιχεία των αστέγων από τους δρόμους, όπως τους υπνόσακους και τα ρούχα τους, λέγοντάς τους πως το κάνουν για τον βασιλικό γάμο που πρόκειται να γίνει σε τρεις μέρες.

Μεταξύ άλλων, η αστυνομία ζήτησε και από δύο άστεγους άνδρες να μαζέψουν τα αντικείμενά τους έξω από την τράπεζα απέναντι από το κάστρο του Windsor και να τα δώσουν στους ίδιους.

Τα πράγματά τους θα φυλάσσονταν μάλιστα μέχρι την Δευτέρα, όπου και θα τους επιστρέφονταν πίσω.

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία του Thames Valley συνεργάζεται στενά με τον βασιλικό δήμο του Windsor για το πρόγραμμα αστέγων εκεί, προσφέροντας υπηρεσίες υποστήριξης των άπορων.

«Έχει δημιουργηθεί ένα σχέδιο για εκείνους που επιλέγουν να αποθηκεύσουν τα υπάρχοντά τους στο Windsor Homeless Project κατά τη διάρκεια του βασιλικού γάμου και έτσι η αστυνομία θα φροντίσει τόσο για την μεταφορά των αντικειμένων τους, όσο και για την ασφάλεια των αστέγων για εκείνες τις ημέρες», ανέφερε ένας αστυνομικός.

Τέλος στην περιοχή αναμένονται ισχυρές αστυνομικές μονάδες, οι οποίες πρόκειται να σαρώσουν την πόλη πριν την μεγάλη ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ