Tom Ford και Γουίντορ έξαλλοι με την Αμάλ Κλούνεϊ -Αλλαξε τελευταία στιγμή φόρεμα στο Met Gala [εικόνες] - iefimerida.gr

Tom Ford και Γουίντορ έξαλλοι με την Αμάλ Κλούνεϊ -Αλλαξε τελευταία στιγμή φόρεμα στο Met Gala [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλη είναι η ομάδα σχεδιαστών του Tom Ford με την Αμάλ Κλούνεϊ μετά την επιλογή της να αλλάξει ρούχο στο Met Gala την τελευταία στιγμή.

Η 40χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποφάσισε λίγες ώρες πριν από την ετήσια εκδήλωση μόδας να φορέσει το «εφεδρικό» φόρεμα του Βρετανού σχεδιαστή Ρίτσαρντ Κουίν, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε την Τρίτη το Page Six.

Tom Ford και Γουίντορ έξαλλοι με την Αμάλ Κλούνεϊ -Αλλαξε τελευταία στιγμή φόρεμα στο Met Gala [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Αμάλ εμφανίστηκε με ένα στράπλες φόρεμα με ασημένιο μπούστο, ένα μπλε σκούρο παντελόνι και μια μακριά φλοράλ ουρά μήκους τουλάχιστον 4 μέτρων.

Το PageSix ανέφερε πως όταν η Αμάλ ανακοίνωσε στην ομάδα του Tom Ford την απόφασή της να αλλάξει ρούχο «ενοχλήθηκαν, προφανώς, αλλά ήταν ευγενικοί και δέχτηκαν να φορέσει τελικά το ρούχο ενός άλλους σχεδιαστή, αλλά θα προτιμούσαν η Αμάλ να μην φορέσει καθόλου το δικό τους φόρεμα αν δεν ήταν να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

A post shared by Casamigos (@casamigos) on May 8, 2018 at 4:19pm PDT

Ακόμη και άνθρωποι μέσα από το περιοδικό Vogue ζήτησαν από την Αμάλ να μείνει στο αρχικό πλάνο.

Μάλιστα, η ομάδα του Tom Ford ήταν έξαλλη όταν τελικά η Αμάλ φόρεσε το δικό τους φόρεμα στο πάρτι μετά την εκδήλωση.

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on May 7, 2018 at 6:03pm PDT

Η διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, που διεύθυνε την εκδήλωση δήλωσε στην εκπομπή «The Late Show πως η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέμενε να αλλάξει ρούχα στο κατάστημα δώρων του Metropolitan Museum of Art.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ MET gala Τομ Φόρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ