«Τhe Wrap» στο Κολωνάκι: Εδώ θα απολαύσεις αργοψημένο κρέας μέσα σε αυθεντικές μεξικάνικες τορτίγιες

Ένα μικροσκοπικό - μόλις τριάντα τετραγωνικά- αλλά εξαιρετικά στιλάτο, με υπέροχο φωτισμό tortilla bar, ξεφύτρωσε στο Κολωνάκι για όσους αγαπούν τα μεξικάνικα street food.

Εδώ, ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος βάλθηκε να μας αποδείξει ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να είναι εξαιρετικά ποιοτικό, γι’ αυτό και προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς από κρέατα Black Angus μέχρι και βιολογική κινόα. Όλες οι πρώτες ύλες είναι φρεσκότατες και τα πάντα προετοιμάζονται στη μικρή αλλά πεντακάθαρη κουζίνα στον πάνω όροφο.

Η ονομασία τορτίγιας προέρχεται από την ισπανική λέξη Torta, η οποία σημαίνει «τούρτα». Οι Ισπανοί έδωσαν στις πίτες τορτίγιας αυτό το όνομα, όταν τις ανακάλυψαν τον 16ο αιώνα. Αρχικά, οι Μεξικάνοι χρησιμοποιούσαν τις τορτίγιας ως ψωμί και τύλιγαν με αυτές διάφορα είδη γέμισης. Σήμερα, φτιάχνονται είτε από αλεύρι σίτου είτε από αλεύρι καλαμποκιού, σερβίρονται καλύτερα ζεστές και αποτελούν τη βάση για τα περισσότερα μεξικανικά πιάτα.

Διαβάστε τις γεύσεις του «The Wrap» και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τορτίγιες ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ