Χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδειραν ποδοσφαιριστές και προπονητή -Μαχαίρωσαν φυσιοθεραπευτή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδειραν ποδοσφαιριστές και προπονητή -Μαχαίρωσαν φυσιοθεραπευτή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέφυγε η κατάσταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σήμερα περίπου 50 χούλιγκαν διέκοψαν την προπόνηση και επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητές.

Έκαναν μεγάλες ζημιές στα αποδυτήρια, χτύπησαν τον προπονητή, Ζόρζε Ζεζούς, όπως και τους παίκτες, Μπας Ντος, Ακούνια, Ρουί Πατρίσιο, Ουίλιαμ Καρβάλιο και Μπατάγλια.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί από μαχαίρι ένας φυσιοθεραπευτής! Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε ράμματα στο κεφάλι, ενώ ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν άμεσα! Θυμίζουμε πως την Κυριακή (τελευταία αγωνιστική) η Σπόρτινγκ έχασε απ' τη Μαρίτιμο και... χάρισε στην Μπενφίκα τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Μόλις χθες ο πρόεδρος, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, απέλυσε τον Ζόρζε Ζεζούς, οι παίκτες αντέδρασαν και απείλησαν να μην κατέβουν στον τελικό του κυπέλλου, έτσι ο πρόεδρος δεν έκανε πράξη την απόφαση του.

«Κανείς δεν έχει απολυθεί ή τιμωρηθεί. Χτες είδαμε ένα ματς που έκανε ζημιά στη Σπόρτινγκ, χάσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ και έτσι αναγκαστικά του χρόνου θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είχαμε έτσι μια συνάντηση για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», τόνισε ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

| Bas Dost gewond geraakt na confrontatie met eigen fans. pic.twitter.com/TTsWmSki1G

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ