Χαμηλό βαθμό η Εθνική ομάδα -Ηττα με 2-0 από την Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Χαμηλό βαθμό η Εθνική ομάδα -Ηττα με 2-0 από την Σαουδική Αραβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Σαουδική Αραβία σε φιλικό στην Ισπανία και απέδειξε ότι χρειάζεται χρόνο και πολλή δουλειά.

Οι διεθνείς δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους πρόσφερε ο Γερμανός εκλέκτορας, κάτι πολύ δύσκολο πάντως αφού οι περισσότεροι βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά και ηττήθηκαν 0-2 (19΄ Αλ Νταουσάρι, 80΄ Κάνου), στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της Σεβίλλης.

Οι Σαουδάραβες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη τελική τους στον αγώνα: ο Αλ Νταουσάρι νίκησε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά τον εκτός θέσης Μπάρκα, σε φάση που οι αντίπαλοι της Εθνικής άλλαξαν την μπάλα με το κεφάλι στην περιοχή! Η ελληνική ομάδα δεν είχε χημεία, αφού αυτή η ενδεκάδα έπαιζε για πρώτη φορά μαζί, κι αυτό ήταν εμφανές στο παιχνίδι της.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε συνέχισαν να «ψάχνονται» και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά η τύχη τους γύρισε ξανά την πλάτη στο 79ο λεπτό, με τον Κουλούρη να «σημαδεύει» το αριστερό δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό οι Σαουδάραβες διπλασίασαν με τον Κάνου, τον οποίο μάρκαρε σαν πρωτάρης ο Νικολάου, τον άφησε να εκτελέσει κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ελλάδα (Σκίμπε): Μπάρκας (46΄ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71΄ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46΄ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60΄ Μάνταλος), Μπακασέτας (90΄+2 Γαλανόπουλος), Μανιάς (60΄ Κουλούρης).

Σαουδική Αραβία (Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπρέικ, Ομ. Χαουσλάουι (62΄ Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλάουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82΄ Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62΄ Κανού), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι (72΄ Αλ Μουαλάτ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ