Πέθανε η Μάργκοτ Κάιντερ, η πρώτη Λόις Λέιν - iefimerida.gr

Πέθανε η Μάργκοτ Κάιντερ, η πρώτη Λόις Λέιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννημένη το 1948 στον Καναδά, η Μάργκτο Κάιντερ άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στη Montana το βράδυ της Κυριακής.

Η Κίντερ έπαιξε στο πλευρό του Κρίστοφερ Ριβ, ενσαρκώνοντας την Λόις Λέιν στις ταινίες Superman, από την πρώτη του 1978 μέχρι την τέταρτη του 1987.«Η ενέργεια που είχαμε ήταν σαν αυτή που έχουν μεταξύ τους δύο αδέρφια. Δεν είχα καταλάβει πόσο καλή ήταν η ταινία μέχρι που την είδα στην πρεμιέρα», είχε πει τονίζοντας ότι ο λόγος που η χημεία που μοιράζονταν ήταν τόσο αυθεντική ήταν επειδή είχαν παρόμοιες ιστορίες και επειδή, όπως πίστευε, εκείνος έμοιαζε στον αδερφό της.

Πέθανε η Μάργκοτ Κάιντερ, η πρώτη Λόις Λέιν | iefimerida.gr 0

Μεταξύ άλλων, πρωταγωνίστησε στην ταινία The Amityville Horror του 1979, στην παιδική σειρά R.L. Stine’s The Haunting Hour, για την οποία κέρδισε βραβείο Emmy.


Να σημειωθεί ότι η Κάιντερ έδινε τη δική της μάχη με τη διπολική διαταραχή.

Μετά από τρεις γάμους και πολλά έξοδα σε γιατρούς, το 1996 έμεινε άστεγη. Η ιστορία της συγκίνησε πολλούς φαν της οι οποίοι τη βοήθησαν να ξανασταθεί στα πόδια της.

Πέθανε η Μάργκοτ Κάιντερ, η πρώτη Λόις Λέιν | iefimerida.gr 1
Πέθανε η Μάργκοτ Κάιντερ, η πρώτη Λόις Λέιν | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάργκοτ Κάιντερ Superman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ