Ενας άνδρας πλέκει με βελονάκι υπέροχες τσάντες και σκουφάκια για πρόωρα μωρά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας άνδρας πλέκει με βελονάκι υπέροχες τσάντες και σκουφάκια για πρόωρα μωρά [εικόνες]

Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος δεν είναι ένας κοινός άνδρας. Σπούδασε Φιλοσοφία στη Ρώμη και είχε το δικό του φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην Αθήνα, όπου ο ίδιος δίδασκε Ιταλικά.

Η οικονομική κρίση όμως δεν του τα έφερε όπως ήθελε και να αναγκάστηκε να το κλείσει. Στράφηκε τότε σε κάτι που από χόμπι και ψυχοθεραπεία έγινε επάγγελμα. Στο πλέξιμο. Ο ίδιος μας διηγείται την ιστορία του...

«Ξεκίνησα το πλέξιμο πριν από 5-6 χρόνια περίπου, στα 42 με 43 μου, την τελευταία χρονιά λειτουργίας του φροντιστηρίου μου. Τότε που έπρεπε να βρω κάτι να βγάζω την ένταση της καθημερινότητας, δεδομένου ότι ήταν η εποχή που έκλεινα και το φροντιστήριο. Ξεκίνησα μόνος μου από κάποια περιοδικά για πλέξιμο με βελονάκι και μετά, επειδή δυσκολεύτηκα, πήγα σε κάποια καταστήματα που πουλάνε νήματα και παρέχουν μαθήματα δωρεάν σε όποιον θέλει να μάθει».

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου για την ενασχόλησή σου με το πλέξιμο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ