Η Nokia ετοιμάζει τη δική της τάμπλετα με Windows 8 - iefimerida.gr

Η Nokia ετοιμάζει τη δική της τάμπλετα με Windows 8

Η Nokia ετοιμάζει τη δική της τάμπλετα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την στροφή προς την Microsoft, η Nokia ετοιμάζεται να πέσει και στην μάχη των ταμπλετών, καθώς ο βασικός σχεδιαστής της φινλανδικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι εργάζεται πάνω στην πρώτη ταμπλέτα που θα φέρει το λογότυπο της Nokia.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση Φινλανδου δημοσιογράφου για το αν η Nokia θα μπει στην αγορά των tablets, ο Marko Ahtisaari, o βασικός σχεδιαστής της Nokia, είπε: «Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό» , προσθέτοντας ότι αφιερώνει το ένα τρίτο του χρόνου του στο σχεδιασμό του νέου προϊόντος.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της Nokia, Στίβεν Έλοπ, είχε αναγγείλει εδώ και καιρό ότι η εταιρεία του επιθυμεί να επεκταθεί και σε αγορές εκτός των τηλεφώνων, πράγμα που έγινε πιο εύκολο μετά την αναγγελία ότι τα Windows 8 θα τρέχουν με τον ίδιο τρόπο τόσο σε κοινούς υπολογιστές όσο και σε ταμπλέτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Nokia έχει κάνει συμφωνία με την Microsoft για την χρήση των Windows Phone στα κινητά της και η δημιουργία μιας ταμπλέτας με βάση το ίδιο λειτουργικό σύστημα δεν θα κοστίσει τόσο όσο η ανάπτυξη από το μηδέν του λογισμικού από την ίδια την Φινλανδική εταιρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ