Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες]

Κατέληξαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα συνταξιούχοι, μπροστά από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων «Η Συσπείρωση», Βασίλης Παρτάλης, οι συνταξιούχοι ζητούν να μην εφαρμοστούν νέες μειώσεις στο αφορολόγητο, καθώς, κάτι τέτοιο -όπως τονίζουν- θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν από μία έως και δύο συντάξεις.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επίσης, διαμαρτύρονται για τις νέες μειώσεις στις συντάξεις τους από την προσωπική διαφορά, καθώς, όπως υποστηρίζουν, μπορεί να φτάσουν και το 18%.

H πορεία των συνταξιούχων κατέληξε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αριστοτέλους), όπου και κατέθεσαν ψήφισμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τους συνταξιούχους υποδέχθηκε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο οποίος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικά στρωμάτων, η οποία "αντανακλάται", μέσα σε δράσεις, όπως η διανομή του κοινωνικού μερίσματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ