Έβαλε καλάθι σουτάροντας από ύψος 58 μέτρων από ελικόπτερο [βίντεο] - iefimerida.gr

Έβαλε καλάθι σουτάροντας από ύψος 58 μέτρων από ελικόπτερο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη τριών αντρών για το μπάσκετ τους οδήγησε να δοκιμάσουν να βάλουν ένα απίθανο καλάθι πετώντας με ένα ελικόπτερο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποτίσουν φόρο τιμής στην «March Madness», όπως αποκαλούνται τα πλέι οφ του κολεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.

Ο Σκοτ Έρικσον βρισκόταν πάνω στο ελικόπτερο έχοντας 25 μπάλες μπάσκετ προσπαθώντας να πετύχει το απίθανο καλάθι, ενώ οι δύο φίλοι του βρίσκονταν στο έδαφος και περίμεναν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το απίστευτο εγχείρημα του φίλου τους. Ο Έρικσον δεν τα κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια και χρειάστηκε αρκετές φορές να επαναλάβει το σουτ έως ότου να σκοράρει.

Τελικά έβαλε καλάθι από ύψος 58 μέτρων, όμως όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η προσπάθειά του δεν θα μπει στο ρεκόρ Γκίνες, μια και ανάλογη βολή έχει μπει από ύψος 64 μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ