Καρατζαφέρης: Κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ

Καρατζαφέρης: Κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης καυτηριάζοντας την απουσία του Λουκά Παπαδήμου αλλά και την εικόνα των άδειων εδράνων στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερώτησης του για το θέμα των γερμανικών αποζημίωσεων, υποστήριξε ότι η απουσία τους αυτή υποδηλώνει φόβο.

«Ντροπή στον πρωθυπουργό που δεν έρχεται να απαντήσει είναι μία στάση που δείχνει φόβο», δήλωσε και προσέθεσε ότι στην Επιτροπή οι υπουργοί «το έβαλαν στα πόδια», αναφερόμενος στη χθεσινή αναβολή της σχετικής συζήτησης στις Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών, λόγω κωλύματος του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη συνεδρίαση δεν προσήλθαν ούτε οι συναρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας.

«Που φθάσαμε; Εδώ δεν είναι επιτροπάτο, είναι χαλίφηδες που τρέμουν και κρύβονται μπροστά στην οργή της κ. Μέρκελ», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο κ. Καρατζαφέρης.

Οπως είπε πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., οι υπολογισμοί που έχουν γίνει, μιλούν για χρέος 168 δισ. πλεον τόκων. «Είναι δυνατόν σήμερα η Ελλάδα να φοβάται να τα διεκδικήσει; Είναι δυνατόν μόνο η Ελλάδα να μην παίρνει λεφτά», όταν «εμείς αποζημιώσαμε Γερμανία, Ιταλία, Αλβανία και Βουλγαρία επειδή αντισταθήκαμε».

Πρέπει κάποιος να ορθώσει ανάστημα και να μην κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της κ. Μέρκελ, κατέληξε.

«Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία και ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να ενημερώνει τη Βουλή. Εδώ να δίνει αναφορά, και όχι στις πρεσβείες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Πάμε σε εκλογές κάτω από το σκότος και τα πέπλα μυστηρίου. Πρέπει να ακουστούν αλήθειες. Να μας πείτε ξεκάθαρα αν προτίθεστε να ζητήσει η Ελλάδα τα δισ. ευρώ, τα οποία από μόνα τους μπορούν να ξοφλήσουν το χρέος. Η Γερμανία και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης κ. Ράιχενμπαχ απαιτούν μέτρα 11,5 δισ. ευρώ και λέει όχι άλλα φορολογικά μέτρα και ζητούν περικοπές μισθών. Παραλάβατε μια ανθηρά Ελλάδα και την καταντήσατε Μπαγκλαντές», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ