Στο χειρουργείο η Μελάνια, για καλοήθη όγκο στο νεφρό -Δεν ήταν δίπλα της ο Τραμπ - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο η Μελάνια, για καλοήθη όγκο στο νεφρό -Δεν ήταν δίπλα της ο Τραμπ

Φωτογραφία: AP/ Manuel Balce Ceneta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επέμβαση στο νεφρό υποβλήθηκε η Μελάνια Τραμπ τη Δευτέρα, στο Walter Reed National Military Medical Center, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το νεφρό της, το οποίο το γραφείο της περιέγραψε ως καλοήθη όγκο, που όμως απαιτούσε ιατρική φροντίδα.

Η 48χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και αναμένεται να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες μετά την επέμβαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέμεινε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε με τη σύζυγό του πριν από την επέμβαση και με τους γιατρούς της έπειτα από τη διαδικασία, ενώ αναμένεται να την επισκεφθεί αργότερα σήμερα, σύμφωνα με το NBC.

«Σήμερα το πρωί η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε εμβολισμό για να αντιμετωπιστεί μια καλοήθης νεφρική πάθηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, δεν υπήρχαν επιπλοκές», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η προηγούμενη φορά που μια Πρώτη Κυρία υποβλήθηκε σε τόσο σοβαρή ιατρική διαδικασία όσο διέμενε στον Λευκό Οίκο ήταν τον Οκτώβριο του 1987, όταν Νάνσι Ρίγκαν είχε κάνει σε μαστεκτομή. Επίσης, η Ρόζαλιν Κάρτερ είχε μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από το στήθος της, τον Απρίλιο του 1977, ενώ λίγες εβδομάδες αφότου έγινε Πρώτη Κυρία, η Μπέτι Φορντ είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και έκανε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 1974.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ