Γαλαζοαίματοι το 'ριξαν στο σιδέρωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Γαλαζοαίματοι το 'ριξαν στο σιδέρωμα [βίντεο]

Γαλαζοαίματοι το 'ριξαν στο σιδέρωμα [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, επισκέφθηκαν την Πινακοθήκη «Dulwich» στο νότιο-ανατολικό Λονδίνο, για να δουν τη δουλειά που κάνει το ίδρυμα του πρίγκιπα, για τα παιδιά και τις τέχνες.

Ήταν η πρώτη φορά που η Κάθριν, μόνη, χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνοδεύει τα πεθερικά της, σε έξοδό τους, σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του Καρόλου.

Εκεί λοιπόν, η Κάθριν πήρε το σίδερο όχι για να σιδερώσει τα ρούχα των παιδιών αλλά για να δημιουργήσει μια μεταξοτυπία, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έδωσαν. Το ίδιο παρότρυνε να κάνει και τον πεθερό της, o οποίος προφανώς δεν έχει ξαναπιάσει σίδερο στα χέρια του, αφού ξέχασε να το τοποθετήσει κάθετα, όταν τελειώσε, ώστε να μην καεί η μεταξοτυπία. Ευτυχώς, εγκαίρως παρενέβη η νύφη του.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ