Χάμιλτον: «Μπήκαμε στον σωστό δρόμο» - iefimerida.gr

Χάμιλτον: «Μπήκαμε στον σωστό δρόμο»

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη νίκη στο GP Ισπανίας.

Ο Βρετανός είπε ότι η επιβλητική του νίκη έχει τις βάσεις της στις υψηλότερες των αναμενόμενων θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα στη Βαρκελώνη, καθώς και στη βαθύτερη κατανόηση του μονοθεσίου του. Αυτό σημαίνει ότι ο πρωταθλητής θεωρεί πως η ταχύτητά του δεν οφειλόταν αποκλειστικά στο γεγονός ότι η Mercedes W09 ταίριαζε με τις προδιαγραφές της πίστας του Μονμελό.

«Πρέπει μόνο να σκέφτεσαι κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό το τριήμερο μπήκαμε στο σωστό δρόμο. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά» είπε ο Χάμιλτον. «Ήμουν πολύ πιο χαρούμενος με το αυτοκίνητο, είχα σχεδόν την τέλεια αρμονία μαζί του. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο πρόσωπό μου. Είμαι αληθινά, πολύ χαρούμενος. Είχα πει ότι ήθελα να έρθω εδώ και να κερδίσω με τον τρόπο που κέρδισα. Δεν πιστεύω ότι η αλλαγή της απόδοσής μας οφείλεται μόνο στη (συγκεκριμένη) πίστα. Μόνο ένα μικρό ποσοστό οφείλεται σε αυτήν. Είναι και οι υψηλότερες θερμοκρασίες που επικράτησαν, στους 25ο Κελσίου, και πιστεύω ότι είναι η κατανόηση του μονοθεσίου κι οι βελτιώσεις που του έχουμε κάνει. Η ομάδα μας δούλεψε σκληρά για να κατανοήσει πώς δουλεύει, και όλα έδεσαν αυτό το διήμερο».

«Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για την μεταστροφή της πορείας μας. Αγώνα με τον αγώνα μπορούμε να καταλαβαίνουμε τα ελαστικά περισσότερο, κι αυτό μάχεται να κάνει κάθε ομάδα. Εύκολα, όμως, μπορούμε στον επόμενο αγώνα να πασχίζουμε πάλι και να μην είμαστε πουθενά. Πάμε στο Μονακό με θετική διάθεση, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε. Αν ο καιρός είναι κρύος, θα είναι μια πρόκληση» κατέληξε ο πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάμιλτον Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ