Aγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα -Ενας τραυματίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Aγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα -Ενας τραυματίας [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Patrastimes.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών αφγανικής καταγωγής σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes, ομάδες μεταναστών κρατώντας καδρόνια συνεπλάκησαν, ενώ ένας εξ αυτών δέχθηκε άγριο ξυλοκόπημα.

Αμεσα στο κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Aγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα -Ενας τραυματίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ας σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα τουρίστες έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού και βρίσκονταν στον σταθμό υποδοχής στο Λιμάνι της Πάτρας.

Ξαφνικά είδαν να τρέχει αιμόφυρτος ανάμεσα τους ένας μετανάστης, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματός του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να μπει μέσα στην ζώνη ISPS και στη συνέχεια υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος με συνέπεια να καταλήξει πάνω στα συρματοπλέγματα του φράχτη και να τραυματιστεί.

Aγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα -Ενας τραυματίας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τότε, στην προσπάθειά του να φύγει από το σημείο επέλεξε να περάσει μέσα από τον σταθμό υποδοχής, σημείο το οποίο βρίσκονταν την ώρα εκείνη πλήθος τουριστών, τον οποίο έντομοι κοιτούσαν να περνά αιμόφυρτος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η κατάσταση στο ύψος του νέου λιμένα της Πάτρας παραμένει για μία ακόμα εβδομάδα τεταμένη, στον απόηχο της δολοφονίας ενός 20χρονου Αφγανού στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, όταν πυροβολήθηκε από ομοεθνή του αλλά και την καταγγελία οδηγού νταλίκας πριν από τρία 24ωρα ,σύμφωνα με τον οποίο απειλήθηκε από μετανάστη προκειμένου να τον αναγκάσουν να δεχθεί στην νταλίκα του άτομα που θα έφευγαν για στην Ιταλία. Τότε εκείνος αφού αρνήθηκε ο μετανάστης έβγαλε πιστόλι και τον απείλησε.

Πηγή: patrastimes

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστες Πάτρα συμπλοκές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ