Μαξίμου σε Μητσοτάκη για το σπάσιμο της Β’ Αθήνας: Συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά - iefimerida.gr

Μαξίμου σε Μητσοτάκη για το σπάσιμο της Β’ Αθήνας: Συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπρα ντε φερ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας αρχίζει με αφορμή τη συζήτηση για την κατάτμηση της Β΄Αθήνας.

Aπό το Μέγαρο Μαξίμου καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί για το αν είναι μια αναγκαία δημοκρατική τομή, κατηγορώντας τους ότι «συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β' Αθηνών - όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους - σαν κακομαθημένα παιδιά.

Συσχετίζουν δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσουν την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχουν συνηθίσει.

Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β' Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν.

Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου σχόλιο ΝΔ Β Αθήνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ