Νένα Μεντή-Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Eκπληκτικοί στην πρεμιέρα «Ο ουρανός και...Το παντελόνι του» [εικόνες] - iefimerida.gr

Νένα Μεντή-Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Eκπληκτικοί στην πρεμιέρα «Ο ουρανός και...Το παντελόνι του» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά, η φωνή του Ιάκωβου Καμπανέλλη ενώνεται με την φωνή της Λούλας Αναγνωστάκη.

Οι ήρωές τους ενσαρκώνονται από δύο ηθοποιούς που εδώ και δεκαετίες αφήνουν το ισχυρό αποτύπωμά τους στο ελληνικό θέατρο: Νένα Μεντή και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συναντιούνται επί σκηνής.

«Ο Ουρανός και... Το Παντελόνι του»: Το έργο «Αυτός και το παντελόνι του» του Iάκωβου Καμπανέλλη -γραμμένο 60 χρόνια πριν- και «Ο ουρανός κατακόκκινος» της Λούλας Αναγνωστάκη που συμπληρώνει 20 χρόνια από το πρώτο του ανέβασμα, γίνονται μια ενιαία παράσταση.

Οι ήρωες αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία («Αυτός» (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) - παρά το γεγονός ότι δεν έχει ούτε όνομα - και η Σοφία Αποστόλου (Νένα Μεντή) - «πρώην καθηγήτρια, απολυθείσα λόγω αλκοολισμού» και «μητέρα φυλακισμένου») και παρασύρουν τους θεατές σε έναν χορό συναισθημάτων, με χιούμορ και ευαισθησία. Ολα υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Μάνου Καρατζογιάννη. Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νένα Μεντή Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ