Τέλος στη δημιουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμενό -Αντιδρούσαν οι κάτοικοι - iefimerida.gr

Τέλος στη δημιουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμενό -Αντιδρούσαν οι κάτοικοι

Δεν εκπληρώθηκαν οι προβλεπόμενες υποχρεώσεις από τον μισθωτή εντός της διορίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικό τέλος έλαβε η απόπειρα για τη δημιουργία και λειτουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας σε πλωτές εγκαταστάσεις θαλάσσιας έκτασης είκοσι στρεμμάτων στο Πόρτο Γερμενό.

Αυτό καθώς δεν εκπληρώθηκαν οι προβλεπόμενες υποχρεώσεις από τον μισθωτή, εντός της διορίας που είχε θέσει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Σημειώνεται ότι ενάντιοι στον προγραμματισμό δημιουργίας της μονάδας είχαν σταθεί δυναμικά τόσο αυτοδιοικητικοί παράγοντες όσο και κάτοικοι της περιοχής, τονίζοντας πως το Πόρτο Γερμενό αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης, κυρίως τη θερινή περίοδο, για τους πολίτες ολόκληρης της Αττικής και πως με την ανάπτυξη μιας τέτοιας δραστηριότητας θα ζημιωθεί ακόμη περισσότερο η τοπική οικονομία.

«Η δυτική Αττική, μετά και από την απορριπτική απόφαση για τη δημιουργία λατομείων βωξίτη στα Μέγαρα, με τις προσπάθειες και τον αγώνα όλων τον πλευρών, σημείωσε ακόμη μία περιβαλλοντική νίκη» τόνισε για το ζήτημα ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ