Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ για τη Γιορτή της Μητέρας που εξόργισε: «Στην καλύτερη σκιέρ που ξέρω» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ για τη Γιορτή της Μητέρας που εξόργισε: «Στην καλύτερη σκιέρ που ξέρω» [εικόνες]

Η Ιβάνκα Τραμπ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστο το τι σκεφτόταν. Πάντως η Ιβάνκα Τραμπ θεώρησε ίσως καλύτερο, να τιμήσει την μητέρα της την ημέρα που γιορτάζουν όλες οι μητέρες του κόσμου, για να τη συγχαρεί για τις ικανότητές της στο σκι και πολλοί ήταν αυτοί που δεν εντυπωσιάστηκαν από τα λόγια της Πρώτης κόρης.

Η μητέρα της Ιβάνκα Τραμπ, Ιβάνα. Φωτογραφία: Splash News

Η μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, η 36χρονη Ιβάνκα μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στην Ιβάνα Τραμπ στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης την Κυριακή – αλλά αντί να βάλει μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους, η Ιβάνκα ανάρτησε μια εικόνα της την ώρα που κάνει σκι!

«Ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας στην εκπληκτική μητέρα μου και την καλύτερη σκιέρ που ξέρω! Σ’ αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα.

Happy Mother’s Day to my amazing mother and the best skier I know! Love you #MothersDay

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on May 13, 2018 at 5:57am PDT

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δε θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο με κάποιους να γράφουν: «Ιβάνα αξίζεις περισσότερα από αυτό» ή «Τι καλά... αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχει κι άλλες εκπληκτικές ιδιότητες ως μητέρα από το να είναι εξαιρετική σκιέρ» ανέφερε ένας και κάποιος πρόσθεσε: «Είσαι αυτό που είσαι χάρη σε αυτήν. Αξίζει περισσότερη τιμή». «Πόσο σχετικό» αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ για τη Γιορτή της Μητέρας που εξόργισε: «Στην καλύτερη σκιέρ που ξέρω» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπήρξαν όμως και σχόλια που εξέφραζαν τη συμπάθειά τους για την Ιβάνκα: «Σίγουρα της ευχήθηκε προσωπικά και το σκι μπορεί να είναι μια κοινή τους δραστηριότητα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά και για τις δυο τους» έγραψε ένας.

Η Ιβάνκα είχε μοιραστεί και τον περασμένο Φεβρουάριο ένα γλυκό μήνυμα για τα 69α γενέθλια της μητέρας της, με μια φωτογραφία από το παρελθόν που έγραφε: «Χρόνια Πολλά μαμά. Σήμερα δένομαι ακόμη πιο βαθιά μαζί σου, καθώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολη δουλειά είναι το να είσαι μια σπουδαία μητέρα. Με εμπνέεις τώρα όπως έκανες και τότε. Σ’ αγαπώ».

Happy birthday Mom! Today, I bow to you even deeper, as I better understand just how hard a job it is to be a great mom! You inspire now, as you did then. I love you.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 20, 2018 at 9:20am PST

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δε δημοσίευσε κάποιο μήνυμα για την μητέρα του, αλλά για την εν διαστάσει σύζυγό του, Βανέσσα.
Χρόνια Πολλά για τη γιορτή της μητέρας στην καλύτερα μαμά του κόσμου» έγραψε σε ένα κολάζ φωτογραφιών της Βανέσσας με τα 5 παιδιά τους. «Βανέσσα, απόλαυσε την ημέρα, γιατί σίγουρα το αξίζεις επειδή έχεις να αντιμετωπίσεις τα 5 παιδιά μας κι εμένα».

Happy Mother’s day to the best mom in the world. Vanessa enjoy your day, you’ve certainly earned it dealing with those 5 munchkins and me. #mothersday #mom #momlife pic.twitter.com/YBtFk0fjwt

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιράστηκε ένα βίντεο – μήνυμα στο Twitter προς τιμή της γιορτής της μητέρας. «Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες ημέρες του χρόνου» είπε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις μητέρες και γιαγιάδες στη ζωή μας. Η δύναμη της Αμερικής προέρχεται από την αγάπη και το θάρρος και την αφοσίωση των μητέρων μας».

Happy Mother’s Day!!! pic.twitter.com/zw71dnT7TJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ