Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα λευκά, σε εκδήλωση για την Σοφία Κοκοσαλάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα λευκά, σε εκδήλωση για την Σοφία Κοκοσαλάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωπος της μόδας και η ίδια, η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την τιμητική εκδήλωση των Κρητών για την σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη.

Το Ηράκλειο με την εκδήλωση Contemporary Minoans τίμησε την Σοφία Κοκοσαλάκη που εδώ και χρόνια, με το σπουδαίο σχεδιαστικό της ταλέντο, διαπρέπει στο εξωτερικό.

Εκεί βρέθηκε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της, πολύ πετυχημένο, brand μόδας Zeus + Dione.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη
Η Σοφία Κοκοσαλάκη δεξιά

Μάλιστα στην εκδήλωσε έλαβε το λόγο και η συνεργάτιδα της κυρίας Μητσοτάκη και συνιδρύτρια του brand, Δήμητρα Κολοτούρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία του Zeus + Dione το οποίο εμπνέεται από την πλούσια ελληνική αισθητική κληρονομιά.

«Από αυτήν πήραμε μοτίβα και σχέδια και τα μεταφέραμε στο σήμερα. Δερμάτινα σανδάλια, μεταξωτά πουκάμισα, παντελόνια και καφτάνια, αξεσουάρ πλεγμένα με βελονάκι, κοσμήματα και τσάντες. Όλα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από ελληνικές ύλες και Έλληνες τεχνίτες που κρατάνε ζωντανή την τέχνη της υφαντουργίας», είπε η κυρία Κολοτούρα.

Να σημειωθεί ότι οι κυρίες Μαρέβα Μητσοτάκη και Σοφία Κοκοσαλάκη είχαν συναντηθεί και την Παρασκευή στην εκδήλωση που έγινε για τον πρίγκιπα Κάρολο στη βίλα Εβανς.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση στο Ηράκλειο, εκτός από την κυρία Μητσοτάκη, παρευρέθηκαν ακόμη οι κυρίες Μαμιδάκη και Δασκαλαντωνάκη, η τ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Βλαζάκη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη, η ιδρύτρια του Branding Heritage Κατερίνα Φρέντζου, η σχεδιάστρια των Ancient Greek Sandals Χριστίνα Μαρτίνη, η δημοσιογράφος Έλις Κις κ.ά

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στα λευκά, σε εκδήλωση για την Σοφία Κοκοσαλάκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Zeus + Dione μαρεβα μητσοτακη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ