Η κεφαλιά του τερματοφύλακα Χαρτ και η απίστευτη ενέργεια του Ιραόλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κεφαλιά του τερματοφύλακα Χαρτ και η απίστευτη ενέργεια του Ιραόλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικοί ήταν οι περισσότεροι αγώνες στην φάση των «16» του Europa League, με δύο φάσεις όμως να ξεχωρίζουν από τις αναμετρήσεις, έστω και αν δεν κατέληξαν σε γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο άγγιξε την επική ανατροπή κάνοντας το 3-2, χωρίς να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση. Καθοριστική ήταν η φάση του 95ου λεπτού, με τον τερματοφύλακα των «πολιτών», Τζο Χαρτ να προωθείται στην αντίπαλη περιοχή και να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ, Ρουίς Πατρίτσιο να βρίσκει όσο έπρεπε την μπάλα και να στερεί το γκολ από τον Άγγλο άσο.

Νωρίτερα η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ είχε αποκλειστεί γνωρίζοντας για δεύτερη φορά την ήττα με 2-1 από την εντυπωσιακή Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τη φάση του 51ου λεπτού να ξεχωρίζει για τους Βάσκους. Ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων, Άντονι Ιραόλα «άδειασε» με καταπληκτική ενέργεια τρεις παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», όμως το πλασέ του πέρασε άουτ και δεν έβαλε το γκολ της χρονιάς για την δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ