«Κόκκινα» δάνεια και τα επόμενα βήματα στην ατζέντα των επαφών Νουί με τους τραπεζίτες - iefimerida.gr

«Κόκκινα» δάνεια και τα επόμενα βήματα στην ατζέντα των επαφών Νουί με τους τραπεζίτες

H επικεφαλής του SSM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την επιστροφή των θεσμών και την έναρξη της διαπραγμάτευσης για την τέταρτη αξιολόγηση συμπίπτει η έλευση στην Αθήνα της επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) Ντανιέλ Νουί.

Η κ. Νουί θα βρεθεί σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδας και στο επίκεντρο των συναντήσεων με τους τραπεζίτες θα βρεθούν τα αποτελέσματα των stress tests των ελληνικών τραπεζών, που ανακοινώθηκαν προ ολίγων ημερών. Θεωρείται βέβαιο ότι και το θέμα των κόκκινων δανείων και η πορεία αποκλιμάκωσής του θα μπει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Η επικεφαλής του SSM μαζί με τα εύσημα για τα θετικά αποτελέσματα των τεστ αντοχής αναμένεται να ζητήσει για άλλη μια φορά την εντατικοποίηση των προσπαθείων για μείωση των κόκκινων δανείων εστιάζοντας στην αναδιάρθρωση των μεγάλων επιχειρηματικών δανείων μέσω βιώσιμων λύσεων και στην πώληση προβληματικών χαρτοφυλακίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νούι τράπεζες κόκκινα δάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ