Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες]

Το επίσημο έγγραφο της συναίνεσης για τον βασιλικό γάμο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λιγότερο από μία εβδομάδα από τον πολυαναμενόμενο βασιλικό γάμο, γίνονται και οι τελευταίες προετοιμασίες προκειμένου να παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι την αγαπημένη του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ, η γιαγιά του Χάρι, υπέγραψε το επίσημο έγγραφο της Συναίνεσης, πράγμα που σημαίνει ότι ο εγγονός της έχει πλέον επίσημη άδεια για να παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ.

The Queen has signed the Instrument of Consent, the hand-written document which records Her Majesty's consent to the Marriage of Prince Harry and Ms. Meghan Markle. Follow our Instagram story to take a closer look.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 13, 2018 at 1:13am PDT

Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από το Μέσο Συναίνεσης αποκαλύπτοντας πως το σχέδιο του εγγράφου έχει δημιουργηθεί με προσοχή ώστε να γιορτάζει τις ζωές των Μέγκαν και Χάρι, λίγο πριν το γάμο τους.

Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ανάρτηση στο Instagram αναφέρει: Η βασίλισσα υπέγραψε στο Μέσο Συναίνεσης, το χειρόγραφο έγγραφο που καταγράφει τη συγκατάθεσή της Αυτής Μεγαλειότητας στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της κυρίας Μέγκαν Μαρκλ».

Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αναφέρει: «Σας γνωστοποιούμε πως έχουμε συναινέσει και δεχόμαστε να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας για τη σύναψη του γάμου μεταξύ του αγαπημένου μας εγγονού και πρίγκιπα Χένρι Κάρολο Άλμπερτ Ντέιβιντ της Ουαλίας, K.C.V.O., και της Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ».

Η Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της για τον γάμο Χάρι-Μέγκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Εκτός από το γεγονός ότι το έγγραφο φέρει τη βασιλική σφραγίδα, το Μέσο Συναίνεσης απεικονίζεται με ένα σχέδιο ειδικά σχεδιασμένο για να τιμήσει την Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι. Είναι σημαντικό ότι φέρει έναν κόκκινο δράκο, το οποίο είναι το σύμβολο της Ουαλίας, μαζί με ένα τριαντάφυλλο, ένα γαϊδουράγκαθο και ένα τριφύλλι – τα λουλούδια- έμβλημα της Βρετανίας.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τρία μικροσκοπικά κόκκινα κοχύλια, από την οικογένεια της πριγκίπισσας Νταϊάνας, των Σπένσερ.

Η κληρονομιά της Μαρκλ τιμάται με ένα τριαντάφυλλο, που είναι το εθνικό λουλούδι των Ηνωμένων Πολιτειών και χρυσές παπαρούνες, που αντιπροσωπεύουν το λουλούδι της πολιτείας της γενέτειράς της, την Καλιφόρνια. Και τέλος τα κλαδιά ελιάς είναι επίσης ορατά και υιοθετούνται από την Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τώρα πλέον, οι Χάρι και Μέγκαν είναι ένα βήμα πιο κοντά στο γάμο τους στις 19 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ