Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που φέρουν επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους - iefimerida.gr

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που φέρουν επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που φέρουν επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται με τον καιρό στη δημοσιότητα, όσον αφορά στον αριθμό των γυναικών που φέρουν εμφυτεύματα στήθους που κατασκευάστηκαν από τη γαλλική εταιρεία PIP, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παγκόσμιου σκανδάλου.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, περίπου 7.000 Βρετανίδες περισσότερες από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί φέρουν τα εμφυτεύματα αυτά. Συνολικά 47.000 Βρετανίδες εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι υπεύθυνοι στη Γαλλία, οι οποίοι αρχικά πίστευαν ότι μόνο τα εμφυτεύματα της PIP τα οποία είχαν τοποθετηθεί μετά το 2001 περιέχουν γέλη (τζελ) σιλικόνης για βιομηχανική χρήση που χρησιμοποιήθηκε δολίως από την PIP, δήλωσαν αυτήν την εβδομάδα ότι τα εμφυτεύματα PIP που κατασκευάστηκαν πριν από το 2001 θα μπορούσαν επίσης να περιέχουν την επίμαχη γέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ