Η καλλονή του μπάσκετ που... πήρε μεταγραφή στους «Ροζ Πάνθηρες»

Τη δεκαετία του '90 ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σέρβικου μπάσκετ, αλλά και η αγαπημένη των φωτογράφων, αφού είχε γίνει αρκετές φορές εξώφυλλο σε περιοδικά lifestyle. Ο λόγος για την 1,93 ύψους αθλήτρια του μπάσκετ που συνελήφθη ως μέλος της συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων» που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία.

Σύμφωνα με την «Espresso» η όμορφη κοπέλα φέρεται πως είχε σχέσεις με τον υπαρχηγό της επικίνδυνης σπείρας που συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά την αιματηρή συμπλοκή της Καλλιθέας, όπου οι δύο αδίστακτοι Σέρβοι κακοποιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ λίγο πριν χτυπήσουν ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο.

Η καλλονή από τη Σερβία πάντως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο την αστυνομία, όσο και το αντρικό κοινό. Πριν από μερικά χρόνια αντρικό περιοδικό παρουσίασε γυμνές φωτογραφίες της εντυπωσιακής κοπέλας από τη Σερβία ξεσηκώνοντας το κοινό.

Το 2006 όμως απασχόλησε και τις Αρχές, όχι όμως με το εντυπωσιακό κορμί της, αλλά με τη συμμετοχή της σε κλοπή στην Κρήτη, για την οποία αθωώθηκε όταν ο τότε συνεργός της ανέλαβε όλη την ευθύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ