Εικονολήπτης πάτησε και άφησε στον τόπο... τον Τιλ, τον λαγό χωρίς αυτιά!

'Άδοξο ήταν το τέλος του Τιλ, του πρώτου λαγού που γεννήθηκε χωρίς αυτιά, καθώς τον πάτησε και τον σκότωσε - χωρίς τη θέλησή του - εικονολήπτης που είχε πάει στον ζωολογικό κήπο για να παρακολουθήσει την επίσημη παρουσίασή του.

Ενώ λοιπόν, ο μικρός λαγός, που ήταν μόλις 17 ημερών, ετοιμαζόταν να κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση ενώπιων των δημοσιογράφων, σε μια συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί αποκλειστικά για αυτόν, ένας... απρόσεκτος εικονολήπτος τον πάτησε και τον άφησε... στον τόπο!

Ο άτυχος λαγός, λόγω γεννετικής ανωμαλίας, ήρθε στον κόσμο χωρίς αυτιά, πράγμα που τον καθιστούσε «ιδιαίτερα ασυνήθιστο» και έτσι οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Σαξωνίας αποφάσισαν να δώσουν μία συνέντευξη τύπου, προκειμένου να «επικοινωνήσουν» το ζωάκι με το σπάνιο αυτό χαρακτηριστικό, ελπίζοντας ότι θα γίνει πόλος έλξης για τους επισκέπτες που θα συνέρρεαν, πληρώνοντας εισητήριο για να το δουν από κοντά.

Όμως, υπολόγιζαν χωρίς τον απρόσεκτο εικονολήπτη, που τον... πάτησε και τον σκότωσε. «Ούτε που το είδα. Είχε χωθεί μέσα στα άχυρα και δεν φαινόταν καθόλου», είπε ο ίδιος σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την πράξη του.

Τουλάχιστον το ζώο δεν υπέφερε καθόλου. «Το χτύπημα που δέχτηκε ήταν ακαριαίο» είπε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου που βρίσκεται στην πόλη Λίμπαχ - Ομπερφρόνα της ανατολικής Γερμανίας.

Ο Τιλ, όπως τον είχαν ονομάσει, το «λαγουδάκι χωρίς αυτιά» ήταν μόλις 17 ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ