Nέτα, εσύ; -Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε ρεσιτάλ με την μίμησή της την βραδιά της Eurovision [βίντεο] - iefimerida.gr

Nέτα, εσύ; -Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε ρεσιτάλ με την μίμησή της την βραδιά της Eurovision [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο το τρανταχτό γέλιο της το σήμα κατατεθέν της. Είναι και το πηγαίο χιούμορ της. Ο αυτοσαρκασμός της. Και βέβαια, το ταλέντο της, η κωμική της φλέβα.

Με το που έγινε γνωστή στην Ελλάδα η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision και φετινή νικήτρια της μουσικής διοργάνωσης, Νέτα Μπαρζιλάι, πολλοί σκέφτηκαν αμέσως: «Μα, αυτή είναι φτυστή η Σοφία Βογιατζάκη». Πράγματι, η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Αλλά δεν είναι εκεί το χαριτωμένο της υπόθεσης. Είναι ο τρόπος που προσέγγισε η μία καλλιτέχνιδα την άλλη, όταν έμαθε για την ύπαρξή της. Η Νέτα και η Σοφία Βογιατζάκη έγιναν αμέσως διαδικτυακές φίλες και η δεύτερη δεν παρέλειψε να της στείλει επανειλημμένως τις ευχές της για «Καλή επιτυχία». Και φαίνεται ότι οι ευχές «έπιασαν» μιας και η Νέτα συγκεντρώνοντας 529 βαθμούς αναδείχθηκε νικήτρια της φετινής διοργάνωσης. Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βογιατζάκη δεν κρατήθηκε: ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με μια μικρή «performance» ως Νέτα. Οταν είδαμε το βίντεο, ευχηθήκαμε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Απλά ξεκαρδιστικό. Την βραδιά της Eurovision, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μια και μοναδική εμφάνιση στην σκηνή του club Shamone, υποδυόμενη την σωσία της και έγινε... «το σώσε!». Η ηθοποιός ξεσήκωσε τους θαμώνες του club με την performance της που άξιζε από μόνη της βραβείο!

Δείτε την απίστευτη μίμηση της Σοφίας Βογιατζάκη την βραδιά της Eurovision, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σοφία Βογιατζάκη NETΑ EUROVISION
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ