Ολοι οι Ελληνες celebrities στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα- Τι της ευχήθηκαν στο Instagram [εικόνες]

Μηνύματα αγάπης και υποστήριξης έστειλε σύσσωμη η showbiz στην Ελένη Φουρέιρα για την συμμετοχή της με την Κύπρο στο τελικό της Eurovision.

Δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, η τραγουδίστρια έκανε όλο το στάδιο να λικνιστεί στους ρυθμούς του Fuego.

Στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, πέρα από την ομάδα της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλους τους fans της είναι και οι celebrities της ελληνικής showbiz.

Ανάμεσά τους, η Έλενα Παπαρίζου, η Καλομοίρα, ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση, η Δούκισσα Νομικού και πολλοί ακόμη που καλούν τον κόσμο να ψηφίσει #25 για να δώσει την πρωτιά στην Κύπρο.

Δίνοντας της όλη την θετικής του ενέργεια, καθώς και ευχές για να βγει η μεγάλη νικήτρια, το Instagram των διασήμων πήρε φωτιά με φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα.

Ιδιαίτερα ενθουσιώδες είναι και το μήνυμα του Κύπριου Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που έγραψε στο Instagram: “Αγαπημένοι μου απανταχού Έλληνες στο εξωτερικό ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ, #FUEGO και @foureira με κωδικό 25 και τον αριθμο που θα σας δωσει το κρατικό κανάλι της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Διαδώστε το παντού, σε οικογένεια, φίλους, συγγενείς, γκόμενους, γκόμενες, στους δρόμους, στα πάρκα, στην πολυκατοικία σας, στους πολίτες της χώρας που ζείτε, ΠΑΝΤΟΥ! Στην Ελλάδα εμείς ψηφίζουμε 25 στα νούμερα που θα μας δώσει η ΕΡΤ. Καλή επιτυχία Κυπρος! Καλή επιτυχία Ελένη!”.

A post shared by Constantinos Christoforou (@konstantinoschristoforou) on May 12, 2018 at 2:16pm PDT

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on May 12, 2018 at 3:24am PDT

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on May 12, 2018 at 1:03am PDT

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) on May 12, 2018 at 12:41pm PDT

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on May 12, 2018 at 10:56am PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Φουρέιρα Eurovision Fuego διάσημοι instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ