«Προκαταρκτική έγκριση» για τον αγώνα της F1 στο Μαϊάμι - iefimerida.gr

«Προκαταρκτική έγκριση» για τον αγώνα της F1 στο Μαϊάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή της βρίσκεται η διεξαγωγή γκραν πρι Formula 1 στο κέντρο του Μαϊάμι από την επόμενη χρονιά, καθώς οι αρχές της πόλης ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της σχετικής πρότασης.

Πλέον οι αρχές του Μαϊάμι θα αρχίσουν επίσημες διαπραγματεύσεις με τη Formula 1 και, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο αγώνας θα λάβει πιθανότατα χώρα τον Οκτώβριο του 2019. Σε αυτήν την περίπτωση, το γκραν πρι στο Μαϊάμι θα είναι ο πρώτος αγώνας δρόμου στις ΗΠΑ από το 1991 και το γκραν πρι στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Υπενθυμίζεται ότι στο καλαντάρι της Formula 1 υπάρχει ήδη ένας αγώνας που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Όστιν του Τέξας.

Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής ψηφοφορίας, ο διευθύνων σύμβουλος για τις εμπορικές λειτουργίες στη Formula 1, Σον Μπράτσιζ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που λάβαμε την προκαταρκτική έγκριση για να φέρουμε ένα γκραν πρι της Formula 1 στο Μαϊάμι. Αναγνωρίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της διαδικασίας και θα πιάσουμε άμεσα δουλειά με τους διάφορους φορείς της κοινότητας, προκειμένου να φτάσουμε σε μια τελική συμφωνία. Η Formula 1 στο Μαϊάμι αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία να φέρουμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό θέαμα του πλανήτη σε μια από τις διάσημες πόλεις του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ταξίδι έχει ξεκινήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 ΗΠΑ Μαϊάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ