Παραμένει χωρίς νερό το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Παραμένει χωρίς νερό το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης

Εγείρονται ζητήματα υγιεινής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διακοπή υδροδότησης που παρατηρείται από χθες στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της νεροποντής στην πόλη, επηρέασε και το Δικαστικό Μέγαρο, το οποίο παραμένει από χθες χωρίς νερό.

Αποτέλεσμα, να εγείρονται ζητήματα υγιεινής και υγειονομικής ασφάλειας.

Για το θέμα αυτό επικοινώνησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, Αεροπαγίτης Αντώνης Τσαλαπόρτας, με τη διοίκηση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).
Η εταιρεία, κατόπιν αιτήματος του πρώτου ανέλαβε να αποστείλει μπουκαλάκια με εμφιαλωμένο νερό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δικαστηρίων.

Παρά τα προβλήματα υδροδότησης, τα ακροατήρια του Πρωτοδικείου και του Εφετείου διεξήχθησαν κανονικά σήμερα, ενώ το ίδιο συνέβη με το σύνολο των υπηρεσιών των δικαστηρίων.
Σε ό,τι αφορά τυχόν ζημιές σε υλικοτεχνικές υποδομές από τη σφοδρότατη βροχόπτωση, ο κ. Τσαλαπόρτας είπε «αντέξαμε», τονίζοντας ότι δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, την πορεία αποκατάστασης της υδροδότησης στο πολεοδομικό συγκρότημα παρακολουθεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος ενημερώνεται για τα προβλήματα που προέκυψαν στην πόλη.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ