Αναστασία Τσιλιμπίου -Οι φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού την χρίζουν αστέρι του street style [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναστασία Τσιλιμπίου -Οι φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού την χρίζουν αστέρι του street style [εικόνες]

Το Νησί/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αναστασία Τσιλιμπίου ήταν μόλις 5 ετών όταν πόζαρε για πρώτη φορά σε φωτογραφικό φακό για επαγγελματικό λόγο. Aκολούθησαν κι άλλοι, πολλοί λόγοι που δημιούργησαν μια καριέρα που συνεχώς εξελίσσεται.

Ο πατέρας της γεννήθηκε στη Ρουμανία, η μητέρα της έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Η Ελλάδα φαίνεται ότι θα είναι ένας μόνο σταθμός στην επαγγελματική πορεία της. Στα 8 της χρόνια, ήρθε ο ρόλος στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Λίγα χρόνια μετά, η Αναστασία έγινε ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στους Έλληνες τηλεθεατές: ο ρόλος στο «Νησί» έφερε δημοφιλία και άνοιξε δρόμους. Έπειτα, η Αναστασία συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Κιοσέμ η Σουλτάνα» στην Τουρκία. Η 20χρονη Αναστασία δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Πάνω από 200.000 άνθρωποι έχουν βρει κάτι ιδιαίτερο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γι’αυτό και φανατικά τον ακολουθούν. Φωτογραφίσεις με stylish ρούχα, πόζες βγαλμένες από editorial μόδας, καθημερινές στιγμές που καθρεπτίζουν την χαρά και την φρεσκάδα της νεαρής της ηλικίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου, η Αναστασία έδωσε το «παρών» σε μεγάλο party στο κέντρο της Αθήνας. Τo οutfit της άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια street style εμφάνιση.

Δείτε την εμφάνισή της στο πάρτι αλλά και εντυπωσιακές της φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ