Σαμαράς: Προκλητικό να ανεβαίνουν τιμές προϊόντων ενώ πέφτουν μισθοί - iefimerida.gr

Σαμαράς: Προκλητικό να ανεβαίνουν τιμές προϊόντων ενώ πέφτουν μισθοί

Σαμαράς: Προκλητικό να ανεβαίνουν τιμές προϊόντων ενώ πέφτουν μισθοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφύσικο και προκλητικό χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που οι μισθοί πέφτουν, οι τιμές των προϊόντων να ανεβαίνουν, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο λαός είναι αφύσικο και προκλητικό , την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν, να βλέπουμε ότι οι τιμές σε πολλά προϊόντα να ανεβαίνουν. Βρίσκομαι εδώ για να συζητήσω το θέμα σε βάθος, καθώς αυτό ενδιαφέρει όλον τον ελληνικό λαό».

Το επόμενο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην αγορά και να πέσουν οι τιμές σε σειρά προϊόντων, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες, που σήμερα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ