Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης -Θα δει Αναστασιάδη, Ακιντζί - iefimerida.gr

Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης -Θα δει Αναστασιάδη, Ακιντζί

θα συναντηθεί και με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί στις 14 Μαΐου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Tη Δευτέρα στις 10 το πρωί, o επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Η συνάντηση θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί και με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συζητήσει με δημοσιογράφους και φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Πολιτική και δημοσιογραφία στην εποχή της κρίσης και των fake news».

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ouc.ac.cy/web/guest/event, ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν στέλνοντας σε πραγματικό χρόνο τις ερωτήσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ