Πώς θα καταλάβετε ότι το κρεβάτι του ξενοδοχείου έχει παράσιτα -To Condé Nast Traveler αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Πώς θα καταλάβετε ότι το κρεβάτι του ξενοδοχείου έχει παράσιτα -To Condé Nast Traveler αποκαλύπτει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να πέσετε θύματα παράσιτων ή ζωυφίων στο ξενοδοχείο όπου κλείσατε να πάτε διακοπές είναι πολύ κακό. Το χειρότερο όμως είναι να τα πάρετε μαζί σας στο σπίτι, φεύγοντας.

Ανεξάρτητα από το αν μείνετε κάπου για μια νύχτα ή αν έχετε σκοπό να περάσετε μια εβδομάδα σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων, είναι πολύ (μα πολύ) πιθανό το κρεβάτι σας να είναι ήδη υπό κατάληψη.

Εξάλλου, η ύπαρξη παρασίτων «δεν καθορίζεται από την γενικότερη εικόνα ενός ξενοδοχείου» σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler, για αν μπορέσετε πολύ εύκολα να καταλάβετε αν έχετε παρέα στο κρεβάτι σας.

H Βίβλος του ταξιδιώτη, μετά από έρευνα ετών και με τη βοήθεια εταιρείας αποπαρασίτωσης που βρίσκεται σε περισσότερες από 60 χώρες, αποκαλύπτει σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε πώς θα καταλάβετε ότι το κρεβάτι του ξενοδοχείου έχει παράσιτα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρώμα παράσιτα ξενοδοχείο κρεβάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ